RumahSelangorKL

GUNA KESEMPATAN KALA PANDEMIK DALAM PELABURAN HARTANAH 
.

LOCKDOWN.

We can either complaint, or we can learn something new, or pick up a new skill in this coming 4 weeks lockdown. 

A complainer never wins, or suceed in life. 

So never complaint 🙏💪🔥
Take care everyone 😷😷😷


BEZA LOCKDOWN DULU DAN SEKARANG.

Tahun lepas bulan March 2020 ketika mulanya full lockdown yang pertama di Malaysia, ini kedudukan salah satu Client Faizul Ridzuan : 

- Savings yang ada cuma 4-angka dan tak sampai RM8,000.

.

- Hanya ada kerja fulltime dgn TNB. Tiada hustle income. 

.

- Rumah ada 4, tapi stuck dah tak boleh beli lagi sebab kena keluar modal besar sebab loan cuma 70%.

.

Hari ini lepas setahun, ini kedudukan baru beliau :

.

- Savings dah 6-angka. Dari 4-angka tak sampai RM8,000 kepada skrg lebih RM100,000. 

.

- Masih rilek kerja dgn TNB. Tapi kami ajar dia buat hustle income, dan dia buat bila masa lapang. Hari ni hustle income dia lebih tinggi dari gaji beliau kerja fulltime kat TNB. 

.

InsyaAllah tahun ni hustle income dia akan jadi RM150k-RM200k untuk tahun 2021 sahaja. Buat part time sahaja. 

.

- Rumah dah berjaya tambah satu lagi, walaupun loan beliau 70% je. Beli tanpa modal siap dibayar RM94,000 untuk beli rumah ni, sebab dia beli 55% bawah bank value. 

.

- Dulu tak mampu nak belanja keluarga mahal mahal untuk bahagiakan keluarga, sekarang mampu bayar RM1,000 satu mlm untuk duduk di hotel macam St Regis. 

.

Tahun lepas waktu PKP dan lockdown pertama dia datang webinar kami dan buat keputusan untuk jadi klien. Hidup beliau terus berubah sebab keputusan yang beliau buat waktu lockdown pertama tu.....dan perubahan ketara dan result beliau dapat ni semuanya tak sampai setahun.....sebab beliau pilih untuk belajar waktu lockdown tahun lepas.

.

Minggu depan full lockdown akan bermula, mudahan ramai yang akan dapat semangat dari kisah beliau yg saya kongsikan ini.

Jangan give up. 

.

Sebab kalau kita ada ilmu, berusaha bersungguh-sungguh dan niat kita elok nak bahagiakan famili, insyaAllah urusan kita akan dipermudahkan macam seorang client kami ini 💪🙏🔥

Btw doakan kami boleh bantu 1,000 orang macam salah seorang client kami kali ini ya🙏🙏🙏

.
#SemuaKrisisAdalahPeluangBesar
.

#Hanya6BulanSahajaKitaBolehUbahNasib

 

WEBINAR PERCUMA BERKENAAN PELABURAN HARTANAH
.
Belajar Kaedah Miliki #Rumah Tanpa #Modal. 
#ZOOM Briefing untuk Anda di Mana-mana sahaja.
Webinar Oleh Faizul Ridzuan, pakar pelaburan hartanah.
.
Belajar ilmu pelaburan hartanah supaya anda buat langkah terbaik, tidak rugi duit dan #untung beratus ribu!
.
Pembeli Rumah Yang Hendak Tahu Lanjut Mengenai Pelaburan Hartanah under Group Faizul Ridzuan dengan Harga Dan Pakej Istimewa Sebab Beli Rumah “Under Bulk Purchase” boleh juga join.
.
Perunding Hartanah, Takaful dan Unit Trust yang hendak buat hustle income juga boleh join
Maklumat Lanjut Kat Link Ini
.
http://bit.ly/PakejBelajarMilikiRumah
.
http://bit.ly/PakejBelajarMilikiRumah
.
http://faracademy.onpay.my/order/form/sbr/FARA-157
 . 
Daftar di sini >
Google Form ZOOM Webinar -FREE ( Property Investment ):

.

Please fill in this google form :

https://forms.gle/URzPBcNZWJmK3tgw6 atau

.

http://bit.ly/WebinarPERCUMAPelaburanHartanah
.
atau 
.
Daftar di sini >  

.
wasap.my/60176842836/WebinarPERCUMA
.
wasap.my/60176842836/WebinarPERCUMA
.
wasap.my/60176842836/WebinarPERCUMA

Jangan lepaskan peluang keemasan ini.

🔥🔥 WOW!! BELAJAR PELABURAN HARTANAH DENGAN FAIZUL RIDZUAN. PERCUMA. TEMPAT TERHAD. ZOOM WEBINAR🔥🔥