RumahSelangorKL

KENAPA KAMI SANGGUP BAYAR RM1.5 JUTA HARI INI?

.

Hari ni, Faizul Ridzuan bayar deposit RM1.5 juta kepada satu pemaju. Tujuan kami bayar duit sebanyak begini adalah supaya :

.

1. Kami dapat pastikan hanya klien FAR Capital sahaja yang dapat beli hartanah ini, pada harga RM200k-RM300k bawah pada harga pasaran hari ini.

.

2. Klien dapat beli pada harga murah dan boleh dapat positif cashflow RM1,000 hingga RM2,500 sebulan. Yes cashflow setiap bulan dari satu unit boleh dapat cover installment untuk BMW baru atau ansuran bulanan personal loan RM200k yang mereka dah tersalah buat.

.

3. Kita bakal ada property bullrun dan insyaAllah property ini boleh bagi capital gain paling sikit RM100,000 ( sebab hari ni pun kami dah beli RM200k-300k lebih murah dari pasaran).

.

4. Kami mahu pastikan klien kami dapat beli rumah baru tapi bayar jauh lebih murah berbanding dgn rumah lelong. Modal juga cuma RM5,000 sahaja berbanding kena keluar modal RM70,000 untuk beli rumah lelong di kawasan ini.

.

5. Kami dah bagi komitmen kepada klien yang kami akan berusaha sedaya upaya mahu pastikan ramai klien kami berjaya buat RM500,000 hingga sejuta pertama mereka in the next property bullrun. 

.

6. Hartanah ini bakal ada MRT dan beribu peluang pekerjaan baru. Hari sahaja kami beli 200k-300k bawah pada pasaran, once MRT dan beribu peluang pekerjaan ini dah ada, harga insyaAllah akan naik lagi. 

.

Jadi kalau kami perlu bayar berjuta begini untuk pastikan klien kami ada kelebihan bila beli hartanah, kami akan bayar. Supaya kami boleh pastikan yang 500 klien yang beli rumah ini akan buat minimum untung 6-angka bila beli rumah ini, dan cashflow 4-angka sebulan. 

.

Dan bila kami beli way below market begini, we make money when we buy, not when we sell. Ini cara kami pastikan klien kami tidak rugi. Dan hari ni dapat perkabaran gembira yang satu lagi unit klien FAR Capital sudah penuh disewakan, tak sampai sebulan lepas siap.

Alhamdulilllah, alhamdulillah, alhamdulillah

💪🔥❤️.P/s : agak-agak ada tak group di luar sana yang pedulikan klien mereka untung atau tidak seperti kami hingga sanggup keluarkan deposit berjuta untuk pastikan klien mereka beli pada harga paling murah?

😅.#DemiKlien

#MakeMoneyWhenYouBuy

#ThisIsFARCap

#GengIkanBilis

#Amirmaju

 

WEBINAR PERCUMA BERKENAAN PELABURAN HARTANAH
.
Belajar Kaedah Miliki #Rumah Tanpa #Modal. 
#ZOOM Briefing untuk Anda di Mana-mana sahaja.
Webinar Oleh Faizul Ridzuan, pakar pelaburan hartanah.
.
Belajar ilmu pelaburan hartanah supaya anda buat langkah terbaik, tidak rugi duit dan #untung beratus ribu!
.
Pembeli Rumah Yang Hendak Tahu Lanjut Mengenai Pelaburan Hartanah under Group Faizul Ridzuan dengan Harga Dan Pakej Istimewa Sebab Beli Rumah “Under Bulk Purchase” boleh juga join.
.
Perunding Hartanah, Takaful dan Unit Trust yang hendak buat hustle income juga boleh join
Maklumat Lanjut Kat Link Ini
.
http://bit.ly/PakejBelajarMilikiRumah
.
http://bit.ly/PakejBelajarMilikiRumah
.
http://faracademy.onpay.my/order/form/sbr/FARA-157
 . 
Daftar di sini >
Google Form ZOOM Webinar -FREE ( Property Investment ):

.

Please fill in this google form :

https://forms.gle/URzPBcNZWJmK3tgw6 atau

.

http://bit.ly/WebinarPERCUMAPelaburanHartanah
.
atau 
.
Daftar di sini >  

.
wasap.my/60176842836/WebinarPERCUMA
.
wasap.my/60176842836/WebinarPERCUMA
.
wasap.my/60176842836/WebinarPERCUMA

Jangan lepaskan peluang keemasan ini.

🔥🔥 WOW!! BELAJAR PELABURAN HARTANAH DENGAN FAIZUL RIDZUAN. PERCUMA. TEMPAT TERHAD. ZOOM WEBINAR🔥🔥